Luleå

Snart ska jag börja åka mot luleå, måsta vara där garn tidigt fast jag inte börjar jobba förens 22 ikväll. Ska skriva på nå papper och fixa ett företags leg, suck! Ja nog vetja vi hörs nå.. hejs

Torsdag..

nu ska jag sätta mig på balkongen och frysa en stund.. godnatt

trött..

Känner mig trött och less, vilken jävla skit dag det har varit idag.. Imorgon ska jag till ötå satans så jobbigt, kan de inte bara bli helg nu?! Ids fan inte vara vaken nå mera hoppas bara jag kan somna och slippa dom satans jävla mongo drömmarna..

Lördag..

Vart ett par öl igår men tog de hela lugnt! Idag har jag varit och pimplat så ikväll blir det röding till middag :)

Fredag..

Idag blir de städa och tvätta sen ikväll blir de kanske lite fest..

jaha,,

Fy fan säger jag bara, hatar mig själv...

Dåligt..

Jag mår dåligt känns som att jag håll på bli sjuk nåja nog vetja man överlever. Har varit duktig och fixat till lite i lghn på morgonen, ringt och bokat besiktning av bilen och hunnit vara på af möte oxå så lite duktig känner man sig haha. Imorgon ska jag på hälsoundersökning i Luleå, dom kommer ju lägga in mig på nå hem efter dom har undersökt mig, ojoj vad skräck! Nåja lite tv spel nu sen ut och promenera igen :) hejs

ögat..

Satan vad i psyket jag fick av film jäveln haha.. Har iaf sett nån skräck film nyss, the eye! Skräck var den haha. Helgen har varit lugn, ett par öl i fredags luleå i lördags och haparanda igår. Nu ska jag glo lite tv innan jag ska vika in nå tvätt.

Godnatt..




Tråkigt..

Ja allt känns tråkigt nu. Viktor far till sin mamma idag så då blir jag ensam i lägenheten och så ska jag på begravning idag. Känner mig smått deprimerad nu men nog vetja det ordnar sig! Måste riniga till ssab idag oxå och fråga när dom har tänkt att jag ska få börja jobba är som less på att gå hemma och inte ha nå att göra haha. Nåja ska försöka samla kraft till att göra nå vettigt nu. Ha de

måndag..

Godmorgon. Har nyss skjutsat Viktor till lekis, han var pigg och glad på morgonen för engångs skull :) Jag ska iaf ta och städa lite nu innan jag ska på arbetsförmedlingen, suck vad jobbigt det är att vara arbetslös! Ha de..

Jaha..

Vad ska jag hitta på idag då? Typ ingenting antar jag som vanligt, vill ha nå att göra, suck! Har vaknat tidigt som fan oxå har haft helt sinnes sjuka drömmar inge ovanligt iofs men i natt var dom extra sjuka haha.. Idag kommer iaf Viktor till mig så då har man nån att hänga gäng med :) Helgen blir nog väldigt lugn skulle jag tro lika skönt de orka vara bakis haha.. Nåja nu måste jag försöka komma på nå vettigt att göra..

Torsdag..

Fan är redan less på att vara arbetslös haha.. Jaja ska iaf röja upp i lgnh nu sen ska jag fara fiska :)

Gitarr hjälte..

Isabelle nöter guitar hero, it sucks haha. Har tvättstuga strax men ska strunta i den orkar fan inte tvätta idag! Imorgon ska jag försöka ordna upp i lghn!

Jag hmm e smått less ja på mig själv.. :(


RSS 2.0