Hej du..

Snart åker jag till Luleå och ska jobba ett par dagar. Sen till helgen vet jag fan inte vad som händer med det blir nog lugnt som vanligt haha.. Nåja nu ska jag packa lite grejer sen fara göra nå ärenden innan jag drar till luileå.. hejs..

Onsdag.

Hmm håll på fundera på om jag skulle fara hem efter jobbet ikväll!? Skulle ju behöva städa lite och tvätta så det är klart innan Viktor kommer till mig på söndag kväll! Men får se hur jag gör, haha. Nåja nu ska jag äta lite sen bara loda innan jag ska fara på jobbet och loda haha..

hmmm..

Ja vad tusan är det som är fel? Kan ju inte somna, sjukt är de! Nåja idag har jag iaf varit och fiskat en stund och lyckades få en aborre iaf haha. Imorgon bär det av till Luleå för att jobba, kommer bli tråkigt.. Ska väl gå göra ett försök med att somna men det kommer nog inte gå nå bra, mår alldeles för konstigt för de.. Sinnessjuk? ja de är frågan.. svaret är nog ja..

Torsdag..

Jaha..  Har gått rätt så bra att jobba i natt, har mest flytit omkring bara haha.. En natt kvar sen blir det att festa två dagar kommer bli kul tror jag :) Nåja nu ska jag sova en stund sen fara ut på storheden och handla lite grejer haha. gonatt

kork..

Ja nu sitter jag hos pappa i luleå, har nyss kommit från jobbet. Ska äta en fil tallrik nu sen sova några timmar, får se om jag blåser upp till ökx och kollar på Viktors talangjakt sen när jag vaknat :) Nåja nu blir de fil haha..

Måndag.

Jaha då var helgen slut, vilket betyder att jag ska fara till Luleå och jobba hela veckan. Fan så tråkigt det kommer bli! Helgen har varit rätt lugn faktiskt vart ett par öl i lördags men inte mer än så haha. Nu ska jag prova vila en stund så kanske man inte är så kosmiskt trött inatt på jobbet.

RSS 2.0