Hej du..

Ja inte är de lätt alltid. Nu ska vi klä på oss och fara köpa en triss lott haha..

Söndag..

Usch vad allt känns skit just nu... Nåja ska iaf fara på ica och handla lite nu sen blir de kanske att fara träna lite får se om jag ids haha..

Men måndag idag..

Jaha då sitter man på jobbet igen känns som att man alltid är här haha! Helgen har varit ganska lugn film ifredags lite öl och bara vara i lördags och igår var jag och hälsade på jenny l var ju ett par år sen sist så de var som dags haha. Veckan kommer att bestå ac jobb lite träning och söööööööömn :) Jo och så måste jag klara ut call of duty 4a på veteran, jo jag vet jag är en nörd!

Tänk om jag kanske tycker om dig..?!

Måndag..

Jag ångrar ingenting, skulle göra allt igen... Men ibland känns allt bara så jävla fel!

Söndag..

Har hunnit med att göra en heldel idag faktiskt :) Först har jag stigit upp kl åtta pigg som tusan så då fick jag för mig att städa hela lägenheten sen har jag gått ut till tvättstugan slagit på två tvättmaskiner, sen for jag och klippte mig och efter det har jag varit i lappberget och åkt bob och grillat :) Duktig känner jag mig :) Nu snart ska jag laga middag sen blir de att fara träna en stund och sen blir de film :) hejs...

trött..

Sitter hemma nu och är sjukt trött! Varit kaos på jobbet idag är väl därför, trodde aldrig jag skulle klara av att vara där hela dagen men jag klara de, känner mig som duktig haha! Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på kanske ta en dusch och sen vara seriös och dammsuga :) Kom på att jag har en trisslott som är oskrapad, kanske jag är miljönär men vet inte om de ännu, hoppas kan man ju iaf haha.. Nåja nå vettigt nu?!

wiiii..

eeh nu jag jag blogg.. jönsigt jo jag vet man va fan i brist på annat så haha.

RSS 2.0